بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآوده های آردی، آبان ۹۵

کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآوده های آردی، آبان ۹۵

سطح برگزاری: ملی         منتشر شده در مورخ: 1394/08/13 ساعت: ۱۳:۵۲         بازدید از این همایش: 5,478 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله کنفرانس الکترونیکی علوم و صنایع غلات، نان و فرآوده های آردی، شهریور ۹۵
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآوده های آردی، آبان ۹۵" در تاریخ 12 و 13  آبان 95 توسط مرکز تحقیقات و آموزش، کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با همکاری همایشیاران در شهر مشهد برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: مرکز تحقیقات و آموزش، کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با همکاری همایشیاران


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: مشهد 

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی  •  کشاورزی، محیط زیست



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش:

  2 و 3  شهریور 1395      تغییر یافت:   

12 و 13  آبان 95



مهلت ارسال مقاله به کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآوده های آردی، آبان ۹۵ تمدید شد
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  30 بهمن 94      31 خرداد 95

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر محمدحسين عزيزی تبريزاد

دبیر اجرایی کنفرانس: آقای کامران دارائی

تلفن تماس با دبيرخانه: 88322042-021

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: irancerealtech@gmail.com

محورهای همایش

  • تکنولوژی غلات
    • انواع نان حجیم و نیمه حجیم، نان سنتی، کیک، کلوچه ، بیسکویت، ماکارونی، نان های بخارپز، پاستا، نودل، شیرینی،….
  • تکنولوژی ذرت و فرآورده­ های آن
    • آرد ذرت، فرآورده­ های حجیم شده و اسنک­ها، شربت ذرت، کنسرو، …
  • تکنولوژی برنج و فرآورده­ های آن
    • آرد برنج، انواع شیرینی برنجی، برنج کوبی(شالیکوبی)، نیم پز و پیش پز کردن، کنسرو، ….
  • کنترل کیفیت غلات
  • رعایت استانداردها در غلات
    • ۱۷۰۲۵ –HACCP – ISO 22000 – GMP
  • شیمی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی غلات
  • رئولوژی غلات
    • رئولوژی فرآورده­های خمیری ، اثرات رئولوژیکی در بهبود کیفیت
  • ایمنی ، تغذیه ، بهداشت و بیماریهای خاص غلات و فرآورده­ های آن
  • غنی­ سازی و غنی کننده­ ها در غلات
  • تکنولوژی آرد سازی و انبارش و نگهداری انواع آرد غلات
  • راه های ارتقاء کیفیت انواع آرد غلات
  • غنی سازی انواع آرد غلات
  • افزودنی ها و بهبود دهنده ها
  • عوامل موثر بر کیفیت محصول نهایی
  • جایگزین های چربی و قند در صنعت غلات
  • کاربرد صمغ­ها و امولسی فایرها در صنعت غلات
  • عوامل موثر در تعویق بیاتی
  • پروبیوتیک، پری بیوتیک، سیمبیوتیک و فیبرها در غلات
  • فرآورده­ های اکسترود شده
  • شیرین کننده ­های حاصل از نشاسته
  • نشاسته و نشاسته­ های اصلاح شده
  • غنی­ سازی نان های سنتی و صنعتی
  • نقش خمیرمایه در تولید نان سالم
  • کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی (خمیرترش لاکتیکی) درصنعت نان
  • تاثیر بسته بندی بر افزایش عمر ماندگاری نان
  • روش های نوین آزمایشگاهی و ارزیابی فاکتورهای کیفی مواد اولیه در صنعت غلات
  • فرآیند مالتینگ و آبجو
  • آنزیم­ها در صنعت غلات
  • بیوتکنولوژی غلات
  • غذا های فراسودمند
  • انبارش و نگهداری غلات و فرآورده­های جنبی
  • بخش ویژه: نقش گیاهان دارویی در ارتقاء سلامت و کیفیت نان و فرآورده‌های آردی

پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی کشاورزی، محیط زیست  شهریور 1395 ,همایش (کنفرانس) ملی ایران مشهد


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.