بسم الله الرحمن الرحيم
خانه » همایش » پزشکی و سلامت » اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، آذر ۹۶

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، آذر ۹۶

بازدید از این همایش: 290 بازدید
سطح برگزاری: بین المللی

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، آذر ۹۶، دانشگاه علوم پزشکی مشهد

برگزار کننده: دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، استانداری خراسان رضوی

مکان برگزاري: مشهد -  دانشگاه علوم پزشکی مشهد - سالن همایش های بین المللی

امکان ارسال مقاله: بله

حوزه های تحت پوشش:   پزشکی و سلامت  •  علوم و صنایع غذایی

تاریخ های مهم

تاريخ برگزاري: 22 الی 24 آذر 1396

آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات: 31 شهریور 96

آخرین مهلت ثبت نام: 30 آبان 96

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمود طباطبائی

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمد رضا صابری

تلفن تماس با دبيرخانه: 38049487-051

وب سايت همايش: cong-halal-iran2017.mums.ac.ir

ایمیل: halaliran@mums.ac.ir

کانال تلگرام: halalproducts@

محورهای همایش

 شریعت و فرآورده های حلال

–         ویژگی و معیار غذای حلال و طیب

–         اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال

–         معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن

–         قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال

–         طهارت و نجاست در فرآورده های حلال

–         مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال

پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال

–         روش های نوین در تولید فرآورده های حلال

–         روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام

–         جایگزین افزودنی های حرام

–         آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان

–         تاثیر روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول

–         تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول


 اقتصاد فرآورده های حلال

–         ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات

–         شیوه های برندسازی

–         صادرات و واردات

–         زنجیره تأمین

–         فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال

–         اقتصاد مقاومتی


پوستر کنفرانس

کنگره پزشکی و سلامت علوم و صنایع غذایی  آذر 1396 ,کنگره بین المللی ایران مشهد


اطلاعات همایش برگرفته از سایت cong-halal-iran2017.mums.ac.ir می باشد.
تاریخ ثبت همایش: ۲۵ تیر ۱۳۹۶
theme