بسم الله الرحمن الرحيم
خانه » همایش » پزشکی و سلامت » نخستین کنگره بین المللی تغذیه: از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی، شهریور ۹۶

نخستین کنگره بین المللی تغذیه: از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی، شهریور ۹۶

بازدید از این همایش: 2,197 بازدید
سطح برگزاری: بین المللی

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله نخستین کنگره بین المللی تغذیه: از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی، شهریور ۹۶، دانشگاه علوم پزشکی مشهد

برگزار کننده: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مکان برگزاري: مشهد -  دانشگاه علوم پزشکی مشهد - دانشکده پزشکی

امکان ارسال مقاله: بله

حوزه های تحت پوشش:   پزشکی و سلامت  •  علوم و صنایع غذایی

تاریخ های مهم

تاريخ برگزاري: 15 الی 17 شهریور 1396

آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات: 1 مرداد 96

اعلام نتایج داوری چکیده مقالات:  15 مرداد 96

آخرین مهلت ثبت نام: 15 شهریور 96

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر محمدرضا پریزاده

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمد صفریان

تلفن تماس با دبيرخانه: 338002420-051 و 338002312-051

وب سايت همايش: cong-nlrhi.mums.ac.ir

ایمیل: Iucehn@mums.ac.ir

کانال تلگرام: NLRCS@

محورهای همایش

۱- تغذیه انسانی و سلامتی
۲- مکانیسم های سلولی مولکولی در چاقی ، سندرم متابولیک و بیماریهای مرتبط
۳- طب سلولی مولکولی و بیماری های تغذیه
۴- مطالعات علوم بالینی در حوزه های ژنتیک ، تغذیه و نوتریژنتیک
۵- تغذیه بیماری های قلبی عروقی
۶- روزه داری و سلامت
۷- علوم صنایع غذایی:
– سلامت مواد غذایی
– فناوری های مواد غذایی
– شیمی مواد غذایی
– میکروبیولوژی مواد غذایی
– بیوتکنولوژی مواد غذایی
– علوم غذایی و تکنولوژی نانو


پوستر کنفرانس

کنگره پزشکی و سلامت علوم و صنایع غذایی  شهریور 1396 ,کنگره بین المللی ایران مشهد


اطلاعات همایش برگرفته از سایت cong-nlrhi.mums.ac.ir می باشد.
تاریخ ثبت همایش: ۱۰ تیر ۱۳۹۶
theme