الف) مدیریت بهینه باغ در راستای افزایش کمی و کیفی پسته
– تغذیه، آبیاری و تنش های غیر زیستی در پسته
– آفات، بیماری ها و علف های هرز پسته
– فیزیولوژی، بهنژادی و زیست فن آوری در پسته
ب) بهداشت، ارزش دارویی و تغذیه ای پسته
– باقیمانده سموم و مایکوتوکسین ها در پسته
ج) مکانیزاسیون، پس از برداشت و بسته بندی پسته
– مدیریت بازیافت و فرآورده های جانبی پسته
– فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت پسته
د) اقتصاد، بازاریابی، توسعه و بهبود تجارت و صادرات پسته
پوستر کنفرانس
اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.