بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران، اسفند ۹۵

نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران، اسفند ۹۵

منتشر شده در مورخ: 1395/07/5 ساعت: ۱۱:۰۷         بازدید از این همایش: 2,974 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران، آذر ۹۵، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دانشگاه گیلان
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران، اسفند ۹۵" در تاریخ 17 الی 19 اسفند 1395 توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دانشگاه گیلان در شهر رشت - دانشگاه گیلان برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دانشگاه گیلان


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: رشت -  دانشگاه گیلان

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش:

  16 الی 18 آذر 1395      تغییر یافت:   

17 الی 19 اسفند 1395



مهلت ارسال مقاله به نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران، اسفند ۹۵ تمدید شد
آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  10 آبان 95      20 آبان 95      1 بهمن 95

اطلاعات تماس

تلفن تماس با دبيرخانه: 33341952-013

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: scfst@guilan.ac.ir

محورهای همایش

تکنولوژی مواد غذایی

  • روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
  • روش های نوین پایش کیفیت
  • ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
  • کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز
  • فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
  • بسته بندی های نوین صنایع غذایی
  • فرآوری پسماندهای کشاورزی
  • تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
  • راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
  • روش های نوین نگه داری مواد غذایی
  • کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
  • استفاده از روش های غیر حرارتی در فراوری مواد غذایی
  • غنی سازی مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند

 میکروبیولوژی مواد غذایی

  • ایمنی مواد غذایی
  • پری بیوتیک و پروبیوتیک

مهندسی صنایع غذایی

  • مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

  • شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
  • گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
  • سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

مباحث نوین در صنایع غذایی

  • فرآورده های غذایی ارگانیک
  • نانو فناوری در صنایع غذایی
  • کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی

پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی  آذر 1395 ,همایش (کنفرانس)  ایران رشت


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.