بسم الله الرحمن الرحيم
خانه » همایش » دین و مذهب » دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم، اسفند ۹۵

دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم، اسفند ۹۵

بازدید از این همایش: 1,637 بازدید
سطح برگزاری: ملی

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم، اسفند ۹۵، دانشگاه اصفهان

برگزار کننده: دانشگاه اصفهان

مکان برگزاري:

امکان ارسال مقاله: بله

حوزه های تحت پوشش:   دین و مذهب  •  زیست شناسی  •  علوم و صنایع غذایی

تاریخ های مهم

تاريخ برگزاري: 9 اسفند 1395

آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال  مقاله به دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم، اسفند ۹۵ تمدید شد
  15 دی 95      30 دی 95

آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  15 دی 95 تا 30 دی 95      30 دی 95 تا 15 بهمن 95

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: دکتر محمدرضا ستوده نيا

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر مجيد مرادمند

وب سايت همايش: qb2f.ui.ac.ir

محورهای همایش

۱-  غذای حلال

۱-۱- قرآن و غذای حلال

۱-۲- غذا از منظر سایر ادیان

۱-۳- ملاک‌ها و توصیه‌های دینی در خصوص تغذیه‌ی مطلوب

۱-۴- حیوانات حلال  و حرام گوشت

۱-۵- مواد غذایی ذکر شده در قرآن کریم

۱-۶- رزق حسن، رزق حلال و رزق طیب

۱-۷- غذای حلال و تکوین جنین (مراحل قبل از بارداری)

۱-۸- غذای حلال و مراحل رشد جنین (دوران بارداری)

۱-۹- مواد تشکیل‌دهنده غذای مطلوب

۱-۱۰- تغذیه و حفظ ذخائر محیط زیست

۱-۱۰-۱- رعایت حقوق حیوانات

۱-۱۰-۲- حفظ حیات وحش

۱-۱۰-۳- حفظ پوشش های گیاهی

۲- تغذیه و سلامت انسان

۲-۱- تغذیه و سلامت روح و روان

۲-۲- سن و تغذیه

۲-۳- آسیب‌شناسی وضعیت موجود تغذیه در ایران و جهان

۲-۴- اثر آلاینده‌های زیستی در تغذیه

۲-۵- غذاهای طبیعی و غذاهای مصنوعی

۲-۶- تغذیه و طب مکمل

۲-۷- ارتباط تغذیه با باروری و ناباروری

۲-۸- غذا درمانی

۲-۹- غذاهای آماده (فَست فود)

۳- فقه تغذیه

۳-۱- فقه تغذیه از منظر قرآن و حدیث

۳-۲- آرای اندیشمندان اسلامی در عرصه فقه تغذیه

۳-۳- مطالعات بین رشته ای فقه تغذیه

۳-۴- فقه تغذیه از منظر ادیان

۳-۴- احکام مستحدثه فقهی در تغذیه

۴- غذا و سبک زندگی

۴-۱- سبک زندگی و رژیم غذایی

۴-۲- آداب تهیه غذا

۴-۳- آداب خوردن غذا

۴-۴- رعایت حقوق دیگران در خوردن غذا

۴-۵- افراط و تفریط در تغذیه

۴-۶- حقوق اجتماعی و تغذیه

۴-۷- تأثیر زمان و مکان در تغذیه

۵- امساک در غذا

۵-۱- انواع رژیم‌های پرهیز غذایی

۵-۲- روزه و سلامت انسان

۵-۳- روزه در ادیان گوناگون

۶- صنایع غذایی

۶-۱- راهکارهای آماده‌سازی، طبخ و نگهداری غذا

۶-۲- بررسی ذبح شرعی در دین مقدس اسلام و سایر ادیان

۶-۳- فن آوری های نوین تولید مواد غذایی

۶-۴- ارزیابی نقاط قوت و ضعف فن آوری های غذایی

۷- تجارت غذا

۷-۱- پیامدهای تقلب در تهیه مواد غذایی

۷-۲- تجارت غذای حلال

۸- غذا و اقتصاد مقاومتی

۸-۱- ابعاد وابستگی در حوزه مواد غذایی

۸-۲- نقش آموزه های قرآنی در استقلال غذایی

۸-۳- مصادیق موفق فعالیت های علمی در جهت کاهش وابستگی در عرصه غذایی

۹- سایر موارد مرتبط


پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) دین و مذهب زیست شناسی علوم و صنایع غذایی  اسفند 1395 ,همایش (کنفرانس) ملی ایران


اطلاعات همایش برگرفته از سایت qb2f.ui.ac.ir می باشد.
تاریخ ثبت همایش: ۴ مهر ۱۳۹۵
theme