بسم الله الرحمن الرحيم

خانه » همایش » فنی و مهندسی » علوم و صنایع غذایی » دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا، مهر ۹۵

دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا، مهر ۹۵

سطح برگزاری: بین المللی         منتشر شده در مورخ: 1395/02/15 ساعت: ۰۰:۰۶         بازدید از این همایش: 2,782 بازدید

اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا، مهر ۹۵، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
        

به گزارش پایگاه خبری کنفرانس یاب و به نقل از سایت رسمی کنفرانس، "دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا، مهر ۹۵" توسط پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در شهر مشهد برگزار می گردد.

برگزار کننده همایش: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی


امکان ارسال مقاله: بله

مکان برگزاری: مشهد 

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی  •  کشاورزی، محیط زیست



تاریخ های مهم

تاريخ برگزاری همایش:

  7 و 8 مهر 1395      تغییر یافت:   

 متاسفانه همایش به تعویق افتاده است. 



آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال  مقاله به دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا، مهر ۹۵ تمدید شد
  14 اردیبهشت 95      16 خرداد 95

آخرین مهلت ثبت نام:  31 خرداد 95 ( ثبت نام زودهنگام ) ، 30 تیر 95 الی 11 مرداد 95 ( ثبت نام دیرهنگام )      تمدید شد:   10 تیر 95 ( ثبت نام زودهنگام ) ، 9 مرداد 95 الی 25 مرداد 95 ( ثبت نام دیرهنگام )

اطلاعات تماس

تلفن تماس با دبيرخانه: 82-35425338-051

وب سایت: پایگاه رسمی کنفرانس

ایمیل: info@naturalhydrocolloids.ir

محورهای همایش

The main theme of the conference is natural food hydrocolloids. However, any contribution highlighting the applications of hydrocolloids in food industry, specifically in the following areas is welcome:

– Extraction and Characterization of Hydrocolloids of Natural Origin
– Standardization and Legislation of Natural Hydrocolloids
– Nutritional and Toxicological Considerations of Natural Hydrocolloids
– Texturizing and Gelling Properties of Natural Hydrocolloids
– Flow Properties and Rheological Behavior of Natural Hydrocolloids
– Stabilizing and Emulsifying Properties of Natural Hydrocolloids
– Halal Gums: regulation, standardization, accreditation and monitoring.
– Sensory and Mouth Feel Characteristics of Natural Food Hydrocolloids
– Hydrocolloids for Targeted Delivery and Controlled Release of Nutraceuticals
– Health Promoting Properties of Natural Hydrocolloids


پوستر کنفرانس

همایش (کنفرانس) علوم و صنایع غذایی کشاورزی، محیط زیست  مهر 1395 ,همایش (کنفرانس) بین المللی ایران مشهد


اطلاعات همایش برگرفته از وب سایت رسمی کنفرانس می باشد.
نویسنده: ص. م.